Containerservice

Vi tilbyder både åbne og lukkede containere, så du kan få en container, der passer til dit formål. Du kan både som privatperson og i erhvervsmæssige sammenhænge kontakte os.

Containerservice hos Skals Vognmandsforretning

Hos Skals Vognmandsforretning i Viborg kan du leje en container, hvis du mangler redskaber til at flytte gods på en sikkerhedsforsvarlig måde. Det kan være, at du f.eks. står med bunkevis af haveaffald, som du skal have afskaffet? Måske står du midt i en byggeproces, hvor du har brug for en container til murbrokker og andet byggeaffald? I så fald kan du leje en container hos Skals Vognmandsforretning.

Vi tilbyder nemlig containerudlejning til virksomheder, der f.eks. har brug for en langtidsudlejning – men vi har også en container til private, der eksempelvis har brug for en container over nogle enkelte dage.

Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med nemt at afskaffe affald.

Containerudlejning efter dine behov

Hos Skals Vognmandsforretning har vi fokus på at servicere vores kunder, så alle oplever en god kundeservice. Det betyder også, at vi laver fleksible aftaler efter dine behov. Når du kontakter os, kan vi sammen finde den mest optimale containerløsning til dig. Vi har mange års erfaring med udlejning af containere, og vi kommer derfor også gerne med gode råd, når det gælder sikkert fragt.

Skals Vognmandsforretning holder til i Viborg-området, men vi kører også gerne ud til vores kunder i resten af Jylland. Vores containere er velegnede til alle former for brandbart materiale; alt lige fra jord til have- og byggeaffald.

Vi har desuden containere i forskellige størrelser, så vi har mulighed for at levere en model, der hverken er for stor eller for lille til den pågældende arbejdsopgave. Ønsker du at høre nærmere om vores priser for container udlejning, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver dig gerne en attraktiv pris på en god udlejningsaftale.

Lad os bortskaffe dit affald

Hos Skals Vognmandsforretning tilbyder vi containerudlejning i hverdage såvel som weekender, så kontakt os gerne, hvis du har brug for sikker afskaffelse af dit affald. Du kan blot ringe til os, så kommer vores vognmand med containeren, og når du er færdig med at bruge den, sørger vi for, at dit affald bliver korrekt bortskaffet og sorteret efter de pågældende krav om brandbart og ikke brandbart materiale.

Vi er også tilsluttet Viborgegnens Fragt- og Vognmandsforening, så du kan være garanteret en seriøs og kvalitetssikret service i forbindelse med udlejning af containere.

Skals Vognmandsforretning tilbyder udlejning af containere

Vi har både åbne og lukkede containere til forskellige formål. Der er flere muligheder for udlejning af container, du kan f.eks.:

  • Leje containeren en enkelt dag
  • Leje containeren hele weekenden
  • Leje containeren i en længere periode

Vores containere

Vil du have et tilbud?

Som din vognmand er vi altid tilgængelige, hvis du har en opgave til os, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på tlf 40 45 86 50 eller på evskals@gmail.com – vi ser frem til at høre fra dig.