Krankørsel i Viborg

Står du og mangler et vognmandsfirma, som kan være behjælpelig med at fjerne haveaffald?

Krankørsel i Viborg og omegn

Du kan roligt lade dit haveaffald ligge i haven

Har du brug for hjælp til krankørsel nær Viborg eller omegn? Skals Vognmandsforretning kommer gerne forbi og løfter haveaffaldet væk med vores kran eller hjælper med optrækning af buske og træer.

Det synes vi er god en god investering, da det mindsker arbejdsbyrden for dig. Vores kran kan også hjælpe til på byggepladser, hvor vi har god erfaring med at løfte og flytte forskellige elementer uanset form og størrelse.

Vi hjælper også gerne landbruget med at fjerne sand fra bunden af gylletanken. Vores kran har et specielt greb, som er særlig velegnet til at tømme gylletanke.

Vores kranlængde går op til 29 t/m og derfor er ingen opgave hverken for lille eller stor. Du kan trygt overlade dit næste kranløft til os!

Vi tilbyder krankørsel til diverse opgaver

  • Fjernelse af haveaffald i haven eller optrækning af buske og træer, som du gerne vil have væk
  • Tømning af gylletanke
  • Flytte- og løfteopgaver på byggepladser

 

Kontakt os og få et tilbud på krankørsel

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en krankørsel i Viborg og omegn. Hvis du vil høre mere om vores arbejde kan du ringe til 40 45 86 50 eller sende en mail til evskals@gmail.com

 

Vil du have et tilbud?

Som din vognmand er vi altid tilgængelige, hvis du har en opgave til os, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på tlf 40 45 86 50 eller på evskals@gmail.com – vi ser frem til at høre fra dig.