Vognmand i Viborg

Vi kan som vognmand i Viborg og resten af landet være behjælpelig med levering af ny jord til haven eller hvidt perlegrus til indkørslen. Vi tilbyder også entreprenørkørsel, hvor vi transporterer byggematerialer fra A til B.

Vognmand i Viborg

Er du privat boligejer?

Vi kan som vognmand i Viborg og resten af landet være behjælpelig med levering af ny jord til haven eller hvidt perlegrus til indkørslen.

Vi tilbyder også entreprenørkørsel, hvor vi transporterer byggematerialer fra A til B. Vi kan desuden afhente affald fra byggepladser og opsamle tunge beton elementer eller andet tungt materiale.

Vi har flere gange hjulpet landbruget med fodertransport, hvor vi transporterer foderstoffer og korn, da vi har vogne til rådighed, som egner sig særlig godt til silokørsel. Vores vognkørsel dækker bredt, og du kan desuden bruge os til indenrigskørsel, lokal vognmandskørsel.

Vognmand til både private og erhverv

Vi kan bl.a. hjælpe med:

  • Afhentning af affald på byggepladser
  • Transport af foderstoffer og korn for landbruget
  • Silokørsel, da vi har special vogne

Ønsker du at høre mere om hvad vi kan tilbyde, så kontakt os endelig til en uforpligtende snak.

Nedenfor kan du se billeder af vores arbejde

Vil du have et tilbud?

Som din vognmand er vi altid tilgængelige, hvis du har en opgave til os, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på tlf 40 45 86 50 eller på evskals@gmail.com – vi ser frem til at høre fra dig.