Profil

Hos Skals Vognmandsforretning går vi op i at levere til tiden.

Lokalt anerkendt vognmandsforretning

Skals Vognmandsforretning blev startet d. 1 oktober 1989 og har langsomt arbejdet sig op til at være en lokalt anerkendt vognmandsforretning. Vi er beliggende i Skals og har intet mindre end 8 forskellige lastbiler til rådighed.

Vi kendetegnes ved, at vi vægter den gode dialog med alle vores kunder. Derfor kommer vi gerne ud til dig, så vi kan se, hvad du ønsker hjælp til.

Som vognmand i Viborg er det vores fornemmeste opgave at gøre det nemt for dig at være kunde hos os. Vi bestræber os altid på at overholde vores aftale, og tager os gerne tid til at rådgive og hjælpe dig i forhold til den opgave, du ønsker, vi skal løse for dig.

Om Skals Vognmandsforretning

Hos Skals Vognmandsforretning går vi op i at levere til tiden.

Skals Vognmandsforretning er tilsluttet Viborgegnens Fragt- og Vognmandsforening. Firmaet blev etableret af nuværende ejer; Esben Villumsen, d. 1. oktober 1989. Firmaet drives med indenrigskørsel, entreprenørkørsel, fodertransport, lokal vognmandskørsel. Vi har i mange år udført opgaver inden for vognmandskørsel i Viborg, men også i resten af Jylland.

Hos Skals Vognmandsforretning elsker vi at servicere kunderne og er altid seriøse om vores arbejde. Vi har nogle rigtig dygtige og hjælpsomme chauffører. Vi kan lave fleksible aftaler, så du ikke er bundet på hænder og fødder.

Ejeren Esben Villumsen arbejdede som chauffør forskellige steder indtil etablering som selvstændig vognmand.

Skals Vognmandsforretning støtter lastbiler for børn

Se indslag her

Se vores arbejde

Vil du have et tilbud?

Som din vognmand er vi altid tilgængelige, hvis du har en opgave til os, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på tlf 40 45 86 50 eller på evskals@gmail.com – vi ser frem til at høre fra dig.